Wat is het resultaat?

Wat is het resultaat?

   >>>   Meer Energie   >>>    Minder Pijn   >>>   Sneller herstel

Pijnklachten verdwijnen of verminderen. De therapie is geheel pijnloos en wordt bovendien wetenschappelijk beschouwd als “De therapie van de toekomst“. De toepassing van APS therapie is geschikt voor de behandeling van zowel acute pijn als gevolg van een blessure, als van chronische pijn.

 

Het unieke van APS is dat dit het enige apparaat is dat een natuurlijke actiepotentiaal kan opwekken. Een actiepotentiaal is een elektrische ontlading van de lichaamscel, die zich voorgeleidt langs de zenuwbaan om uiteindelijk een boodschap door te geven aan het zenuwstelsel (hersenen).
Door dit natuurlijk signaal reageert het lichaam met het vrijkomen van pijnstillende en ontstekingsremmende stoffen en een forse verhoging van ATP (Adenosine Trifosfaat). Daardoor verbetert de doorbloeding en wordt het herstel van aangedane weefsels in het aangedane gebied bevorderd. Bij veel chronische ziekten en ook bij auto-immuunziekten blijkt er juist een tekort bestaan aan ATP in en rond de lichaamscel.

Door APS therapie worden processen in gang gezet die belangrijk zijn voor het goed functioneren van het lichaam. Er worden grotere hoeveelheden stoffen aangemaakt dan normaal waardoor de volgende effecten optreden:

Oorzaak pijn herstellen
Verbetering slaappatroon en gemoedsrust

Remming van ontstekingen

Verhoging van de weerstand

Bevordering van energie

Verbetering van de afvoer van afvalstoffen

Verbetering doorbloeding

Versterking imuunsysteem

Ontspanning van de spieren

Versnelde wondgenezing