Succesvolle behandeling bij pijnklachten

Succesvolle therapie voor een betere kwaliteit van leven

Pijn… Moe… Ik heb geen energie… Het doet zo zeer… Kon ik maar van mijn klachten afkomen…                     Pijn verminderen

Herkenbaar?

Sinds enkele jaren bestaat er in Nederland een nieuwe manier van pijnbestrijding: APS therapie:  APS is een revolutionaire, medisch bewezen behandeling gebaseerd op het zelfgenezend vermogen van het lichaam en dat alles zonder medicijnen.
Het herstelproces wordt bereikt door het nabootsen van de lichaamseigen Actie Potentiaal welke wij nodig hebben om te functioneren. Door een blessure of veroudering, maar ook door ontstekingen of slijtage, zoals bij reuma of artrose, kan de actiepotentiaal verzwakt zijn. Met APS wordt het door een aandoening verstoorde weefsel weer toegankelijk gemaakt voor lichaamseigen pijnstillers en ontstekingsremmers. Afvalstoffen worden afgevoerd en herstel kan plaatsvinden. Bovendien heeft APS als voordeel dat het volledig pijnloos is en het lichamelijk herstel zich ook voortzet na de behandeling.

De therapie wordt wereldwijd met veel succes toegepast in pijnklinieken, ziekenhuizen en artsen- en therapiepraktijken. In het Westland wordt deze gespecialiseerde therapie uitgevoerd door APS therapie Westland.

Waarvoor kan APS helpen?
De lijst met te behandelen klachten is oneindig. Enkele van de klachten met bewezen resultaten zijn:
·      Fibromyalgie
·      Overgangsklachten
·      Rug-, schouder- en nekklachten
·      Reuma, Artritis, Artrose
·      Huidklachten
·      Astma
·      Osteoporose
·      Hoofdpijn, migraine
·      Burn out, stressgerelateerde klachten
·      MS
·      ME (chronische vermoeidheidsklachten)
·      Maag- en darmklachten
·      Slapeloosheid
·      Sportblessures
·      Carpaal tunnel syndroom
·      Ziekte van Pfeiffer
·      Etc.

Wat zijn de resultaten?

Minder pijn
Meer energie
Beter slapen
Sneller herstel