Pijnklachten verminderen met APS

aps therrapie

APS therapie

Pijn
Pijn is iets heel persoonlijks. Pijn is niet te meten en niet uit te drukken in één of ander rapportcijfer. Wat voor de één nog goed uit te houden is, kan voor een ander al verschrikkelijk zijn. Hoe vervelend het vaak ook is, pijn is een signaal, dat er iets met uw lichaam niet in orde is. Veel pijnstillers onderdrukken alleen dat pijnsignaal. Uw hersenen worden eigenlijk misleid, zodat u geen of minder pijn voelt. Aan de oorzaak van de pijn doen veel pijnstillers niets.
Vele hebben last van pijn in het lichaam: rug, nek, schouders, benen, maag, etc. Vaak zijn het ontstekingsresten of resten van oude blessures die nog aanwezig zijn in het lichaam. Hierdoor kunnen de cellen niet goed herstellen. APS therapie zoekt de oorzaak van uw klachten op en uw lichaam weet deze vaak zelf op te lossen.

Pijnbestrijding
Sinds het ontstaan van APS therapie in de begin jaren ’90 is APS sterk geweest in het behandelen van pijnklachten. Pijnklachten kunnen u belemmeren in uw dagelijks functioneren en kunnen lopen van nauwelijks merkbaar tot ondraaglijke pijn. Voor zowel mensen waar de pijn nog niet ondraaglijke proporties aangenomen heeft als voor mensen waar de pijn ondraaglijk is geworden kan APS therapie een uitkomst bieden.

Uw lichaam maakt zijn eigen pijnstillers aan waardoor pijnstillers en medicijnen wellicht niet meer nodig zijn. Uw lichaam gaat tevens aan de slag om de oorzaak van de pijn te herstellen!

Het zelfgenezend vermogen van uw lichaam is groter dan we vaak weten.

Energie bevorderen om te kunnen herstellen en van de pijn te laten verdwijnen
Veel therapie vormen die pijnklachten behandelen verlangen activiteit van het lichaam. Dit ondanks dat de pijnklachten enorme hoeveelheden energie consumeren, energie die het lichaam nodig heeft om de pijnklachten af te laten nemen. In deze situaties waar de pijnklachten het lichaam belemmeren om te herstellen kan APS therapie gebruikt worden om meer energie in het lichaam vrij te maken. Deze energie komt dan ten goed aan het herstel en hierdoor zullen ook de pijnklachten afnemen. Tevens kan een eventuele andere behandeling die misschien ingezet is om de pijnklachten te behandelen beter werken doordat het lichaam door de toename van energie van de APS behandeling beter reageert.

Wat is het resultaat