Fibromyalgie en APS

Fibromyalgie en APS

Pijn is het belangrijkste symptoom van fibromyalgie.
De pijn gaat gepaard met stijfheid en gevoeligheid rond de gewrichten, spieren en pezen, het betreft vooral de nek, schouders, de bovenarmen en benen. De pijnklachten nemen dikwijls toe bij koud en vochtig weer, bij vermoeidheid, bij ongewone of overmatige inspanningen en bij emotionele stress. Door de toenemende pijnklachten ontstaat er nog meer stress, waardoor een vicieuze cirkel ontstaat van pijn- stress- pijn.

Slaapstoornissen en vermoeidheid zijn andere niet onbelangrijke symptomen.
Slaapproblemen worden vermeld bij 60 – 90 % van de fibromyalgiepatiënten.

Daarnaast klagen mensen met fibromyalgie vaak over (ochtend)stijfheid, oedeem, hoofdpijn en een verstoorde darmwerking. 

 

18 fibromyalgie tenderpointsDe triggerpoints op de afbeelding

hiernaast zijn veelal de plaatsen

in het lichaam waar de pijnklachten

zich voordoen.

 

De oplossing is APS therapie!

Fibromyalgie energie bevorderen vermoeidheid bestrijden

 

APS therapie zorgt voor verlichting van uw klachten en extra energie, zodat u weer kunt genieten van het dagelijks leven met minder pijn!

Uw lichaam leert zichzelf zo goed mogelijk te herstellen door het nabootsen van het actiepotentiaal waarvan er miljarden in het lichaam aanwezig zijn. De cellen gaan weer aan het werk. Energie, pijnstillers en ontstekingsremmers worden in uw eigen lichaam aangemaakt tijdens en na de behandeling. De verlichting is vaak al na een behandeling voelbaar……
U optimaliseert uw gezondheid. U zult versteld staan van wat het lichaam kan.
Ook de medische wereld en zorgverzekeraars zien de positieve resultaten van de behandelingen met deze revolutionaire APS therapie.

Cliënten komen bij mij eens in de week, eens in de twee weken of een keer per maand. Zij bemerken een aanzienlijk verschil en weten nu, dat het lichaam zelf heel veel kan met deze behandelingen.

De resultaten bij klachten van pijn en vermoeidheid bij fibromyalgie
Meer energie en minder pijn
Na het volgen van de eerste behandelingen zijn de pijnklachten al verminderd bij de meeste mensen. Personen hebben weer energie om dingen te ondernemen. De therapie werkt door het hele lichaam, zodat bijkomende klachten ook verminderen. Dankbaarheid voor de uitvinder van het APS-apparaat is een veelgehoorde uiting. Veel cliënten nemen minder tot geen medicijnen (pijnstillers en ontstekingsremmers) meer, omdat deze niet meer nodig zijn. Het lichaam maakt zijn eigen medicijnen! Na een aantal wekelijkse behandelingen is het lichaam al zo hersteld, dat er minder vaak behandeld hoeft te worden. Uiteraard is dit voor iedereen anders, want we zijn immers niet allemaal hetzelfde.
Lees de reacties van cliënten om uzelf te overtuigen om ook voor deze pijnvrije revolutionaire therapie te kiezen.