Hoofdpijnklachten verdwijnen door APS therapie

Jarenlange hoofdpijn verdwijnt!

Enige weken geleden kwam er een jonge vrouw in mijn praktijk. Zij wilde heel graag van haar hoofdpijnklachten af. Bijna elke dag had ze klachten van hoofdpijn. Leuke uitjes werden soms ineens vervelend door die zeurende pijn. Pijn is een signaal, dat er iets mis is met ons lichaam. Dit is voor velen een bekend fenomeen.

Pijnstillers uit een doosje werkten altijd goed bij haar. Alleen was de behoefte aan meer steeds groter. Toen hoorde ze van APS therapie. Hierdoor maakt het lichaam zijn eigen pijnstillers aan en….veel belangrijker…het lichaam gaat zichzelf zo optimaal mogelijk herstellen.

Deze vrouw was jaren geleden lelijk gevallen tijdens het skiën. Een andere skiër had haar niet gezien en ze had behoorlijke nekklachten. Sinds die tijd was de hoofdpijn ontstaan.

sneller herstel minder pijn en meer energieNa zes behandelingen waren de hoofdpijnklachten verdwenen en bij de zevende behandeling durfde ze te zeggen, dat ze al een week geen hoofdpijn meer had gehad. Haar lichaam was weer hersteld!

Ze kwam met een van pijn vertrokken gezicht binnen en ging lachend weer naar huis!

 

You may also like...