Pijnklachten verdwijnen met APS therapie

Hoofdpijnklachten verdwijnen met slechts drie behandelingen!sneller herstel minder pijn en meer energie

Vanochtend kreeg ik Ankie bij mij in de praktijk. Ze was al een paar keer geweest, nadat ze met hoofdpijnklachten begin deze maand met APS therapie is begonnen. Na enkele behandelingen voelde ze al pijnverlichting en vandaag vertelde ze me, dat ze al tien dagen geen pijnstillers had geslikt!!! De oorzaak van de chronische hoofdpijnklachten zijn met behulp van de therapie door het lichaam hersteld. Als extra cadeautje zit ze ook weer barstensvol energie!

Dit mooie verhaal is bijna niet te geloven. En meteen is dit een bewijs, dat het lichaam veel meer kan dan je denkt. Bij hoofdpijnklachten zijn drie behandelingen niet voor iedereen voldoende. Toch, het zou zomaar ook voor jou kunnen gelden.

APS therapie is een revolutionaire, medisch bewezen therapie gebaseerd op het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Het bootst het eigen lichaamssignaal na waardoor het herstel versnelt, pijn verlicht en energie toeneemt.

Neem een kijkje op mijn website of bel me gerust voor meer info.

Hoofdpijn Yvonne van Holsteijn

Tel. 0683337911

Mail info@apstherapiewestland.nl

 

You may also like...