APS therapie maakt het leven weer leuk!!!

POSITIEVE RESULTATEN NA BEHANDELING
VAN FIBROMYALGIE MET APS THERAPIE!!

Fibromyalgie ook wel bekend al weke-delen-reuma. Letterlijk betekent fibromyalgie pijn in bindweefsel en spieren. Belangrijke symptomen zijn; pijn, vermoeidheid, stijfheid en gevoeligheid rondom de spieren, pezen en gewrichten, met name in de nek, schouders, bovenarmen, heupen en benen. De druk pijngevoeligheid op een aantal specifieke punten is typische kenmerkend bij fibromyalgie patiënten. Klachten worden vaak erger bij o.a.(emotionele) stress, overmatige inspanning, vermoeidheid en/of bij koud en vochtig weer. De mate van pijn uit zich bij iedereen anders.

Naast bovenstaande klachten hebben fibromyalgie patiënten ook andere klachten als:
darmproblemen, oedeem, slaapproblemen en hoofdpijn.

De oplossing:  APS therapie!

APS therapie stimuleert het lichaamseigen zenuwimpuls, waardoor lichaamsprocessen weer beter gaan functioneren. Het spoort het lichaam aan tot aanmaak van lichaamseigen pijnstillers en ontstekingsremmers. Tevens zorgt het voor een extra aanmaak van ATP (adenosinetrifosfaat) Hierdoor krijgt het lichaam weer meer energie, een betere doorbloeding en herstelt het sneller.

Bij een groot aantal fibromyalgie patiënten, heeft APS therapie Westland al een positief resultaat opgeleverd. Bijkomend voordeel is, dat er geen medicijnen (meer) nodig zijn.

You may also like...