Informatie toegevoegd

Op de site is nu nog meer informatie te vinden op de links pagina. Hier kunt u meer lezen over APS therapie

You may also like...

1 Response

  1. C.B. schreef:

    Na een val van de trap heb ik een week in het ziekenhuis gelegen en ben ik naar huis gestuurd met veel oefeningen om verder vanzelf van mijn rugklachten te herstellen. Andere therapieën hebben me in zoverre doen herstellen, dat ik bijna alles weer kon. Alleen het zitten bleef zelfs na 1,5 jaar nog steeds pijnlijk. Mijn heiligbeen en bekken hadden een flinke klap gehad. Toen ben ik voor APS-behandelingen bij Yvonne gekomen. Tijdens de eerste behandeling wist ze precies de oorzaak van de zere plek te vinden. Daarna is het flink gaan werken in mijn onderrug en merkte ik na een paar behandelingen al verbetering. Nu, na negen behandelingen, kan ik gewoon weer een paar uur zitten en ben ik bijna pijnvrij. We zijn nu met het behandelen van mijn bovenarm/schouder begonnen. Daar had ik eigenlijk al jaren last van een zeurende pijn. Ik hoop, dat APS daar net zoveel voor me kan betekenen als bij mijn rugklachten, want ik voel me echt stukken beter.