Goede resultaten bij APS therapiewestland

Meer energie en minder pijn
Na het volgen van de eerste behandelingen zijn de pijnklachten al verminderd bij de meeste mensen. Personen hebben weer energie om dingen te ondernemen. De therapie werkt door het hele lichaam, zodat bijkomende klachten ook verminderen. Dankbaarheid voor de uitvinder van het APS-apparaat is een veelgehoorde uiting. Veel cliënten nemen minder tot geen medicijnen (pijnstillers en ontstekingsremmers) meer, omdat deze niet meer nodig zijn. Het lichaam maakt zijn eigen medicijnen! Na een aantal wekelijkse behandelingen is het lichaam al zo hersteld, dat er minder vaak behandeld hoeft te worden. Uiteraard is dit voor iedereen anders, want we zijn immers niet allemaal hetzelfde.
Lees de reacties van cliënten om uzelf te overtuigen om ook voor deze pijnvrije revolutionaire therapie te kiezen.

You may also like...

2 Responses

 1. Sandra schreef:

  Na mijn veertigste kreeg ik steeds meer pijnklachten, die niemand kon verklaren. Ik stopte met werken, omdat ik in de middag graag even ga liggen, zodat ik er ‘s avonds weer voor mijn gezin was.
  Sinds ik met de therapie begonnen ben, ben ik niet meer zo moe en heb ik minder pijnklachten. Af en toe slik ik nog een tabletje paracetamol. Alle zwaardere pijnstillers gebruik ik niet meer! Ik heb me op het vrijwilligerswerk gestort en ben er ‘s avonds ook voor mijn gezin. Tussendoor kan ik weer fietsen en een hele middag naar de stad, wat ik een jaar geleden echt niet kon. Kortom, ik geniet weer van het leven.
  Sandra

 2. Roelie Hoeks schreef:

  Al jaren heb pijn, altijd, dag en nacht! Dit komt omdat ik fibromyalgie en artrose heb en de meest voorkomende klacht daarbij is pijn, iets waarvoor de geneeskunde alleen pijnbestrijders heeft.
  Daarnaast heb ik ook nog lymf- en lipoedeem. Het eerste is ontstaan na een knieoperatie en het tweede is gewoon een erfelijke afwijking. Weinig aan te doen, maar wel heel vervelend en vermoeiend omdat je altijd zere benen hebt. Het gevolg was dat de pijnbestrijders steeds sterker werden en dat ik ze steeds vaker in moest nemen.
  Omdat ik dat eigenlijk niet wil ben ik op zoek gegaan naar iets anders en in mei hoorde ik over de APS therapie. Na een goed gesprek met Yvonne, die me uitstekend uit kon leggen wat het inhield, wat er met me gebeuren zou en wat die therapie met me zou gaan doen, heb ik me voor de APS therapie opgegeven. Ik had er alle vertrouwen in en in juli ben ik met de APS begonnen. In eerste instantie één keer per week, maar na haar en mijn vakantie zijn we over gegaan op één keer per twee weken.
  Dit omdat ik eigenlijk vanaf het allereerste begin merkte dat het wat met me deed, dat ik minder pijn had, dat ik me makkelijker bewegen kon. En dat is dus nog steeds het geval.
  Door de APS therapie heb ik minder pijn, daardoor slaap ik beter en heb ik meer energie! En, ook niet onbelangrijk, gebruik ik ook minder medicijnen, in plaats van steeds meer en steeds zwaarder geschut.
  Kortom ik ben blij dat ik die stap genomen heb!
  Rolie Hoeks